temac automation
Kontor/Reservedele

Mail:

Værksted:
Juels Alle 2
DK-6760 Ribe

Telefon: (+45) 43 44 39 00
E-mail:
info@temac.dk


Mueller IE - Måle, Vise, Udlæs


Mueller Industri-Elektronik historie
Müller Industrie-Elektronik GmbH, der blev grundlagt i 1992, udvikler og producerer sensorer og omkringliggende instrumentering. Mange produkter er banebrydende og adskillige er patenteret.
Inden for Kraft/Last har MIE udviklet udstyr og systemer til anvendelse på f.eks. teatre og mange andre steder siden overlastsystemmet blev introduceret i 1998.
Listen af produkter er lang og i dag rådes over en serie af produkter til måling af temperatur, tryk, kraft/last, flow, niveau, vinkel og fugtighed. Ud over selve sensorerne, er MIE naturligvis også leverandør af de nødvendige transmittere.
Endelig har MIE en stor serie af indikatorer og display, lige fra de små til påbygning af sensoren til de store tavle instrumenter, der kan aflæses på mere end 100 meters afstand.
 
MK-Serien
Med MK-serien er en modulær kompakt serie af sensorer.
Standardhuset, der fremstilles af massivt 1.4571 stål, er kernen i serien.
De enkelte sensorer bygges ind i dette mekaniske mesterstykke, ud over sensoren er der plads til transmitteren, så hele installationen fylder forbavsende lidt.
Selve sensorrøret svejses på på huset og tilpasses gerne kundernes ønske om længde. hvorved dette bliver hermetisk tæt mod processen.
Procestilslutningen og den elektriske tilslutning kan ses for de enkelte sensorer, men skulle du have specielle krav, kan de som oftest efterkommes.
Er der behov for en indikation af målingen på stedet, kan der integreres et display i sensoren eller dette kan monteres direkte på stikket.
 
Sensorer/Display
MIE har en stor portofolie af temperatur-, luft-, tryk, flow-, niveau-, last- og kraftsensorer.
Opsamlingen af disse informationer kan ofte gøres trådløs.
CULO serien af displays klarer næsten alle krav som du kan sætte og med meget lav fejlrate.
 
Andre løsninger
Inklinationssensor, El-spareenhed for gadebelysning er blot nogle at de innovative produkter som MIE kan levere.
 
 
 
 
 
  

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.